De Authentieke Italiaanse Klassieker met Guanciale Pasta alla Carbonara is voor veel mensen misschien wel het ultieme comfortfood. Maar er is een groot verschil tussen de versie die je in een restaurant krijgt en de echte, Italiaanse klassieker. Veel mensen maken carbonara met pancetta, bacon of zelfs spek, maar voor Read More ...
Voor mijn bloemkooltje een heerlijke beure blanc botersausje gemaakt. Het sausje is ook lekker op andere groenten of op vis. Denk bijvoorbeeld ook aan asperges. Het is redelijk simpel te maken, maar pas op, aanbrandingsgevaar ligt op de hoek. Voor dit recept heb ik gebruik gemaakt van het kookvocht van Read More ...
In mijn groentepakket van deze week zat aardpeer, ook wel topinamboer genaamd. Wat doe je daar nou mee? Welnu, samen met de wortel kun je er een heerlijke Veloute van maken. Een wat?…Een veloute? Een veloute is niks meer of minder dan een soepje gebonden door een liaison. Dat is Read More ...
Je kent het wel. Je maakt een keer snert of iets dergelijks en je hebt knolselderij over. Maak hier een heerlijke selderijsalade van. Lekker voor op een toastje bij de TV. Selderij salade Recept Afdrukken Een gezondere versie selderijsalade. MaaltijdBijgerecht, Tussendoortje KeukenHollands Selderij salade Recept Afdrukken Een gezondere versie selderijsalade. Read More ...