Je kent het wel. Je maakt een keer snert of iets dergelijks en je hebt knolselderij over. Maak hier een heerlijke selderijsalade van. Lekker voor op een toastje bij de TV.
Ingrediënten
- Knolselderij Hoeveelheid: wat je over hebt van bijvoorbeeld de snert.
- 1 el Mayonaise Gebruik hier een minder vette mayo voor.
- 3 el Griekse Yoghurt Een minder vette en lekker yoghurt
- 1 of 2 tl Dijon mosterd
- 1 tl Mierikswortelpasta Potje van Kuhne. Vers is ook lekker, maar kan me voorstellen dat je dat niet hebt.
- Zout Naar smaak
- Peper Naar smaak
- Keukenmachine met rasp Kan ook op de hand. Dat is echter meer werk.
Porties:
Instructies
- Schil de knolselderij en snij in stukken die in de keukenmachine met rasp kunnen, of stukken die handzaam zijn voor een handrasp.
- Doe de geraspte knolselderij in een schaal en meng de mayonaise, yoghurt, mosterd en de mierikswortel door elkaar. Proef en kijk of er nog wat mayonaise en/of yoghurt bij moet. Misschien nog wat mosterd?
- Breng op smaak met zout en peper.
- Enjoy!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe







