Bron: Project – Geldvoorelkaar.nl Samen een koe of varken kopen.

Crowdfunding: Vers vlees van de koe. Geen antibiotica, hormonen of antibiotica. Vers geslacht. Duurzaam (koe wordt pas geslacht indien deze volledig is verkocht).

Ik maak hier graag reclame voor. Ergo, ik heb zelf ook €100 geinvesteerd.

Volgens een oude traditie “vroeger kocht je zelf een koe bij de boer en at je het vlees in een aantal maanden op”. Tijden zijn veranderd en een hele koe kopen is voor veel mensen net iets te veel van het goede. De behoefte aan vlees van goede kwaliteit, waarvan je weet waar het vandaan komt en wat erin zit, is vandaag de dag onverminderd groot. Weten wat je eet wordt naar aanleiding van de vele vleesschandalen, voedselveiligheid en dierenwelzijn steeds belangrijker.

Via www.sameneenkoekopen.nl of www.sameneenvarkenkopen.nl wordt een koe of varken aangeboden. Het vlees wordt verdeeld over diverse vleespakketten en bij de consument thuisbezorgd. Deze pakketten zijn zo samengesteld dat alles van het dier wordt gebruikt. Als voorbeeld, een rund bestaat uit 14 soorten vlees, van tournedos tot rundersaucijs, gehakt en stoofvlees. Dit alles kunt u in het pakket terugvinden. Het dier wordt pas geslacht zodra deze 100% is verkocht. Op deze manier wordt er niets verspild.

Ik zou zeggen, investeer een beetje geld in het goede duurzame. Je rente is hoger dan je spaarrekening, maar het risico ook(!). Uiteraard, je kunt natuurlijk ook een stukje koe kopen 🙂

Let op: Geld investeren kan risico’s met zich meebrengen. Je kunt je inleg kwijtraken.

Note: Ik heb geen relaties met samen-een-koe-of-varken-kopen of met geldvoorelkaar, behoudens dan dat ik zelf investeer. Ik maak deze reclame omdat ik geloof in goede duurzame producten en bio-industrie verafschuw.

 

Categories: Home

Leave a Reply


Recente Recepten

Meloensalade met avocado

Posted on aug - 13 - 2020

0 Comment

Mayonaise zonder ei –...

Posted on aug - 4 - 2017

1 Comment

Luchtige boterkoek

Posted on jun - 6 - 2016

0 Comment

Zomerse peultjes

Posted on mei - 9 - 2016

0 Comment

Recente berichten

Regrow your foods

Posted on aug - 4 - 2017

0 Comment

Oliebollen! De lekkerste bak...

Posted on dec - 22 - 2016

0 Comment

Beure Blanc Botersaus

Posted on mrt - 19 - 2016

0 Comment

Sponsors, klikken is aardig